Vakumlu Pişirici (Cooker)

Gemak Cooker, sistemin mutfağı için üst kalite ekipman, tam otomasyon ve ekstra hijyenik sistemiyle yüksek nitelikli üretim yapar.

Teknik Özellikler

Hazırlama, pişirme ve bekletme soğutma bölümlerinden oluşur. Ön hazırlama ünitelerinde bulunan tartım üniteleri yardımı ile hammaddeler otomatik olarak bu tanklara alınmakta ve  karıştırılmaktadır. Bu sayede üretim zamanından tasarruf edilir ve saatte yapılacak çevrim sayısı artırılır. PLC kontrol ünitesi ile üretim tam otomatik şekilde yapılmaktadır. Pişirme tanklarında vakum altında pişirme işlemi sağlanır. Bekletme/soğutma-ısıtma tanklarına otomatik olarak transfer edilen son ürün, sıyırıcılı tip eşanjörler yardımıyla hızla soğutulur/ısıtılır. Platform ve merdivenleriyle birlikte kompakt bir ünitedir. AISI 304 - 316 malzemeden tek şase üzerinde üretilmiştir.

Teknik Özellikler

İlgili servisler

Kapasite: 500 - 1.000 lt PLC Kontrollü Full Otomatik

Özellikler:
• Buharlı Pişirme
• Buzlu Su veya Chiller yoluyla Soğutma
• Vakumlu Pişirme veya Soğutma 
• Homojenizasyon Kafası
• Steril Ürün Tahliye Vanası
• Kazıyıcılı Karıştırıcı
• Çırpıcı Kafalar

Kullanım Alanları:

• Reçel ve Türevleri, 
• Marshmellow,
• İnvert Şurup,
• Karamel,
• Sos
• Süt ve Süt Ürünleri 
• Gıda Sanayi
• Kek
• Krema
• Puding
• Mayonez
• Sos
• Reçel
• Marmelat

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Tüm sorularınız için lütfen bize ulaşın.

Bize Ulaşın