Plakalı Pastörizatör

Teknik Özellikler

GEMAK şase monteli modüler pastörizasyon sistemleri, süt ve süt ürünleri, meyve suyu, aromalı ve karbonatlı içecekler, bal, melas, krema, dondurma karışımı, salamura, margarin, yumurta, domates ürünleri, şeker şurubu, su, fermente içecekler ve diğer birçok sıvı gıda ve kimyasal uygulamalar için plakalı, borulu ve kazınmış yüzeyli ısı eşanjörü teknolojileri ile üretilmiştir.

Teknik Özellikler

İlgili servisler
  • Debi: 500 lt/h - 60.000 lt/h
  • Giriş sıcaklığı    : +4/+40 °C
  • Seperatör çıkışı    : +45/+55 °C
  • Homojenize çıkışı    : +67/+70 °C
  • Pastörizasyon sıc.     : +67/+110 °C
  • Mayalama sıcaklığı     : +32/+45 °C
  • Depolama sıcaklığı    : +4 °C

Müşteri talebine ve akışkan cinsine göre imal edilmektedir. Sistem AISI 304 kalite paslanmaz çelik profilden şase üzerine montajlıdır. Alfa Laval marka plakalar, Alloy 316, Ti kalite paslanmaz çelikten, balık sırtı desen ve patentli çikolata paterni formundadır. Clip-on conta kullanılmaktadır. Baskı plakalarıAISI304kalite levha sacdan imal edilmiştir. Balans tankı 100, 200, 300, 500 lt hacimlerde AISI 304 - 316 sacdan imal edilmiştir. AISI 316 kalite balans pompası bulunmaktadır. Akış ekipmanları, Alfa Laval’den temin edilmiş olup, DIN veya SMS normuna uygun TIG kaynağı metoduyla birleştirilmiştir. Sıcak su hazırlama ünitesinde Alfa Laval kaynaklı yadaborulutipeşanjör kullanılmaktadır. Kuvvet ve kumanda panosu Siemens malzemelerden üretilmekte, Kontrol sistemi PID veya PLC olarak imal edilmektedir.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Tüm sorularınız için lütfen bize ulaşın.

Bize Ulaşın